Rețete

Paste cremoase cu aromă de ciuperci

Aceasta rețetă de paste cremoase este categoric pentru iubitorii de paste și pentru cei care pun preț pe o alimentație cât mai sănătoasă.

INGREDIENTE

PREPARARE

Trebuie să amestecăm într-o tigaie cele două măsuri de F1 Gourmet, făina de porumb și patru lingurițe de lapte. Amestecăm și adăugăm treptat și restul laptelui. Următorul pas este să punem coaja și sucul de lămâie, împreună cu cei 40 de ml de apa. Asezonăm cu piper și îl mai gătim pentru aproximativ trei minute, până când sosul devine mai gros și mai fin.

Între timp, fierbem pastele pentru 10-12 minute, după care le punem peste sos. Adăugăm crema de brânză și pătrunjelul, iar pastele noastre sunt gata.

O rețetă ușoară, rapidă și gustoasă. Se face în cinci minute, deci nu trebuie să ne mai stresăm cu rețete care ne dau bătăi de cap. Cu atât mai mult cu cat aceste paste sunt o sursă importantă de proteine și fibre.

VALORI NUTRIȚIONALE (per porție)

*Numai atunci când este preparat conform instrucțiunilor de pe eticheta produsului, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe etichetă.De reținut: dacă un produs Herbalife Nutrition este utilizat într-o rețetă cu preparare termică, unele niveluri de vitamine din produsul finit pot scădea în comparație cu valorile menționate pe etichetă

Lasă un răspuns