SUPORT CLIENȚI

Termeni și Condiții

Prima pagină » Termeni și Condiții

1. Informații generale

Herbalstyle.ro este deținut și administrat de HerbalStyle – Distribuitor independent Herbalife, este Dănescu Cătălina ( Persoană Fizică Autorizată ), înregistrată la Registrul Comertului cu nr. F40/350/2012 și având Codul Unic de Inregistrare: 29596476.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Herbalstyle isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina „Termeni de utilizare” din subsolul paginilor site-ului.

2. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului HerbalStyle.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea HerbalStyle si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al HerbalStyle a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

3. Accesul la informatiile de pe site

HerbaFit garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul HerbaFit si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei HerbaFit fara acordul prealabil scris al acesteia.

Site-ul www.herbalstyle.ro prin intregul sau continut: imagini, texte, logouri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, apartine  Dănescu Cătălina ( Persoană Fizică Autorizată ) si include informatie protejata de legea copyright-ului. Referintele la materiale, echipamente si informatie privata apartinand altor companii, pot fi utilizate doar cu aprobarea expresa a tuturor partilor implicate.

Dănescu Cătălina ( Persoană Fizică Autorizată ) administreaza acest site cu rol principal in comert electronic, dar si de a informa, de a fi in contact cu dumneavoastra. Puteti descarca informatii de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial si numai pentru a le utiliza in interesul dumneavoastra personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, publicarea, raportarea sau utilizarea in orice mod a acestor informatii in scopuri publice sau comerciale, fara acordul scris al Dănescu Cătălina ( Persoană Fizică Autorizată ) sunt strict interzise.

4. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. HerbalStyle nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. HerbalStyle nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). HerbaFit si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, HerbalStyle nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul HerbalStyle, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

HerbalStyle nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de HerbalStyle oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de HerbalStyle de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul HerbalStyle, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

5. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

6. Limitarea raspunderii pentru livrare

HerbalStyle isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

HerbalStyle isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de HerbalStyle care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

7. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii, se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. HerbalStyle isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre HerbalStyle la adresa de e-mail contact@herbalstyle.ro sau prin fax, la numarul 0726 935 352. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul HerbaFit.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, HerbalStyle va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

8. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

9. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul HerbalStyle pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. HerbalStyle isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

HerbalStyle nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii HerbalStyle si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. HerbalStyle nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

10. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul HerbalStyle pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. HerbalStyle isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

HerbalStyle nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii HerbalStyle si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. HerbalStyle nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

11. Dreptul de returnare a produselor

Produsele Herbalife Nutrition au o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor pentru toți Clienții (Clienții Privilegiați sau clienții direcți), cunoscută și sub numele de Garanția Satisfacției Herbalife Nutrition. Perioada de 30 de zile începe de la data la care Clientul primește produsul. Atunci când un Client solicită unui Distribuitor să onoreze această garanție, Distribuitorul trebuie să răspundă rapid și amabil. Distribuitorul trebuie să ofere Clientului posibilitatea de a alege o rambursare integrală a prețului de achiziție, inclusiv taxe și costuri de transport și manipulare, sau un credit integral pentru schimbul cu alte produse Herbalife Nutrition, în conformitate cu procedurile de returnare. Distribuitorul trebuie să onoreze alegerea clientului și nu pot riposta sau descuraja un Client în a solicita o rambursare

12. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Herbalstyle.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului București. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.
Coșul meu

Autentificare

Nu ai un cont?

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Această pagină este operată de un Distribuitor Independent Herbalife Nutrition: Cătălina Dănescu

EȘTI DEJA CLIENT?

Relația de unu-la-unu cu Membrul tău Independent Herbalife Nutrition este esențială pentru atingerea obiectivelor tale. Dacă Cătălina Dănescu nu este Distribuitorul tău Independent Herbalife Nutrition, te încurajăm să cumperi produsele de la Distribuitorul tău Independent Herbalife Nutrition. Altfel, click aici pentru a continua pe această pagină.

EȘTI DEJA DISTRIBUITOR INDEPENDENT Herbalife NUTRITION?

Pentru a achiziționa produse prin intermediul contului tău personal și pentru a primi toate beneficiile te rugăm să accesezi myHerbalife.com

0726 935 352

Cătălina Dănescu

distribuitor herbalstyle
Open chat
Aveți nevoie de ajutor?
Bună ziua! Vă putem ajuta?