Sfaturi de nutriție

Cum să-ți atingi obiectivele cu Herbalife

În ultimii ani, multe persoane – bărbați și femei – au început să manifeste o preocupare crescută față de felul în care arată și în care se simt.

Vestea bună este că, pentru majoritatea, slăbitul cu orice preț nu mai este o opțiune. Din ce în ce mai multe persoane se concentrează pe adoptarea unui stil de viață sănătos, pierderea kilogramelor în plus fiind consecința firească a acestui stil de viață.

Trebuie să recunoaștem, însă, că schimbarea stilului de viață nu este cel mai ușor lucru. Se zice că obișnuința este a doua natură, dar până ajungi să te obișnuiești cu un alt stil de viață, mai sănătos, ai de depășit cîteva obstacole. Tentațiile apar la tot pasul și este nevoie de un psihic puternic pentru a nu ceda ispitelor.

Care este rolul consultantului wellness

Chiar daca persoanele apropiate ție te susțin in decizia pe care ai luat-o, aceea de a-ți schimba stilul de viață, ele nu te pot îndruma în alegerea  unui program personalizat de care cu siguranță ai nevoie.

Acesta este motivul pentru care este recomandat să apelezi la un consultant wellness care te poate îndruma în acest sens. Rolul acestuia este de a dezvolta împreună cu tine un program personalizat, adaptat nevoilor tale.

Într-o primă fază, vei fi evaluat. Consultantul wellness va strânge informații despre obiceiurile tale alimentare și îți va face măsurători pentru a determina compoziția corpului. Apoi îți va crea un program personalizat și îți va monitoriza progresele.

Dacă alegi să ai alături un consultant Herbalife, vei avea posibilitatea de a participa la întâlniri cu alți membri Herbalife, de a le afla poveștile, de a vă împărtăși experiența, de a vă susține și ajuta reciproc. Iar alături de alții, rezultatele sunt întotdeauna mult mai ușor de obținut.

Cum abordează specialiștii Herbalife stilul de viață sănătos

Filosofia Herbalife referitoare la stilul de viață sănătos are în vedere trei factori: nutriție echilibrată, activitate fizică și suportul personal oferit de consultantul wellness.

Înțelegând fundamentele unei diete sănătoase, milioane de oameni au obținut rezultate pe termen lung, transformându-și corpul și recâștigându-și sănătatea și pofta de viață.

Nutriția echilibrată, în concepția specialiștilor Herbalife, presupune consumul echilibrat de proteine, carbohidrați, grăsimi sănătoase și alți nutrienți. Totodată, produsele Herbalife îți pot fi de un real ajutor în cadrul unei diete sănătoase.

Ce ar trebui să știi despre nutriția echilibrată

Pentru a funcționa în parametrii optimi, organismul are nevoie de un mix de substanțe nutritive, dar și de o hidratare optimă și de odihnă. Supravegherea continuă a conținutului nutrițional al alimentelor consumate este, nu de puține ori, o sarcină dificilă și, adesea, ne face să abandonăm deprinderile sănătoase.

Cercetările efectuate de specialiștii Herbalife au condus la concluzia că 30% din aportul caloric zilnic trebuie să provină din proteine vegetale (o alegere bună sunt boabele de soia) sau animale (carne de pui, pește, ouă). Proteinele sunt necesare creșterii și refacerii țesuturilor, asigură buna desfășurare a proceselor metabolice și mențin echilibrul acido-bazic.

Combustibilul preferat al organismului sunt carbohidrații. Aceștia ar trebui să reprezinte 40% din aportul caloric zilnic. Cei mai sănătoși carbohidrați se găsesc în fructe, legume, cereale integrale și leguminoase.

Restul de 30% din aportul caloric zilnic trebuie să fie reprezentat de grăsimi sănătoase, care pot fi găsite în pește gras, ulei de măsline, avocado, precum și fructe cu coaja lemnoasă, precum nuci și alune.

De ce ar trebui să optezi pentru programul Herbalife

Suntem convinși că ai încercat nu o dată să schimbi ceva la stilul tău de viață. Dacă nu ai reușit să-ți menții obiceiurile sănătoase decât o perioadă limitată de timp, cu siguranță undeva ai greșit.

De ce va fi diferit de data asta? Pentru că vei avea alături un consultant wellness care te va ghida și te va susține pas cu pas până când îți vei atinge obiectivele. Acesta îți va crea un program nutrițional potrivit scopurilor tale, îți va monitoriza rezultatele, te va motiva și se va bucura împreună cu tine pentru micile sau marile tale succese.

Lasă un răspuns