Rețete

Budincă de chia și fructe de pădure

Semințele de chia conțin 34,4g de fibre, 17,8g Omega 3, 407mg Potasiu și 335mg Magneziu per 100g produs crud. Combină-le cu shake-ul tău preferat Herbalife Nutrition Formula 1 (și cu încă câteva ingrediente) și te poți bucura de o gustare delicioasă și nutritivă! Budinca este perfectă atunci când ai poftă de ceva dulce, asigurând că nu te abați de la o dietă echilibrată.

INGREDIENTE

METODĂ DE PREPARARE

1. Pune Formula 1, băutura vegetală și semințele de chia într-un borcan acoperit.  Agită-le și lasă amestecul să se așeze timp de 10 minute sau până ce compoziția începe să se îngroașe, agitand borcanul ocazional.

2. În timp ce aștepți, zdrobește fructele de pădure cu o furculiță. Așază-le apoi pe fundul unui pahar sau al unui bol. Toarnă apoi cu grijă amestecul de Formula 1 peste fructele de pădure.

3. Acoperă recipientul cu folie alimentară și bagă-l la frigider pentru câteva ore sau peste noapte, până se așază.

Valoare nutritivă per porție*

*Numai atunci când este preparat conform instrucțiunilor de pe eticheta produsului, produsul nostru oferă beneficiile nutriționale complete descrise pe etichetă.De reținut: dacă un produs Herbalife Nutrition este utilizat într-o rețetă cu preparare termică, unele niveluri de vitamine din produsul finit pot scădea în comparație cu valorile menționate pe etichetă

Lasă un răspuns