Politica de livrare

Produsele se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta.

Transportul este gratuit pentru orice comandă. Transportul se face prin intermediul companiei de curierat Fan Curier.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 24 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de maxim 2 zile lucratoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 10 zile lucratoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

Politica de retur

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului. ”

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Clientii Herbalstyle.ro pot returna produsele Herbalife cumparate in termen de 30 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Herbalstyle.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.